Jilko delivers 7-axle tank truck and trailer to Hornsyld Købmandsgaard A/S

Jilko has just delivered A 7-axle tank truck and trailer to Hornsyld Købmandsgaard A/S (HK) with improved capacity THAT IS adjusted to the customer specific needs for a busy working day.

 

tankvogn1Hornsyld Købmandsgaard A/S har netop fået leveret en 4 akslet tankforvogn og 3 akslet tankhænger fra Jilko, som har stået for opbygningen fra A-Z, fra design, konstruktion, produktion til levering.

 

Trækket er optimeret til de nye 7-akslede vægtgrænser, specifikt tilpasset HK’s behov, med bl.a. 36m3 rumfang på forvognen, og 30m3 på hængeren med en forøgelse af nyttelast, som er nutidens krav til en travl og effektiv hverdag.

 

Forvognen har bla. fjernstyring af motor og indkobling af kraftudtag for blæserdrift, luftbetjent VBG-trækkobling og Kaeser blæser. Hængeren har en boltforskydelig VBG-trækstang, SAF skivebremser, Wabco bremseanlæg EBS-E med RSS som modvirker vælteulykker, liftaksel med autodrop på 2. aksel. Tankene er udstyret med Welgro 4” trykkuglehaner, som forkorter opstartstiden ifm. aflæsning, vacum på 2 rum, patenterede dæksler, rustfri aflæsserør, fjernsmøring af bundventiler, Jilko konstruerede kegler der medvirker til sikker og hurtig aflæsning, samt enkel central betjening af luftventiler samt luftbetjent sikkerhedsgelænder.

 

Forvognen er en Volvo FH 500 hk med I-shift automat gear, 8x2/6 med 3 styrende aksler, 20 tons akseltryksbegrænser, ACC afstands radar, dynafleet flådestyringssystem med brændstof/miljøopfølgningspakke inkl. kørehviletids download, leveret af Autohuset Vestergaard A/S – Horsens afdeling.

 

”Jilkos som er blevet styrket som medlem af Novatech-gruppen, skal vokse og videreudvikle komplette specialløsninger inden for tankvogne, tippelad, suge/blæse anlæg og krog/wirehejs, så vi altid er på forkant med udvikling og effektivisering af produkterne tilpasset de individuelle og specifikke kundeønsker” oplyser direktør Henrik Sakstrup.”

 

”Vi koncentrerer os om disse produkter for hele tiden at være forrest på området, og samtidig kunne levere en samlet fremtidssikret løsning, som gennem tæt samarbejde med kunden, svarer til kundens forventninger, og som ikke skal have vognen leveret og opbygget fra flere forskellige leverandører – kunden skal kun henvende sig ét sted og vi ordner alt fra A-Z startende med konstruktion osv., og denne grundholdning har skabt mange trofaste kunder gennem tiden” nævner Henrik Sakstrup

 

Jilko producerer i øjeblikket til det danske marked 24 stk. 4-akslede tankhængere, et 7 akslet træk med tip og suge/blæs, et wirehejs, et suge/blæs anlæg til Norge samt udfører en større reparation på en havareret tanksættevogn, så der er godt gang i butikken.

Hornsyld Købmandsgaard har været så venlig at fremvise det nye tankvognstræk på Volvo Truck Center Viborg’s åbenhus arrangement lørdag d. 10/11, hvor Jilko personale vil være til stede sammen med andre Jilko produkter.