JILKO leverer 3-akslet Fodertankbil og 2 stk. 4-akslede fodertank-påhængsvogne til Hedegaard Agro.

Jilko’s mangeårige erfaring med udvikling og opbygning af fodertanke – kombineret med det skarpe fokus på kvalitet, lav egenvægt og levering til tiden, - var det der igen fik Hedegaard Agro til at vælge Jilko.

25/10-2013

Den nye 3-akslede Scania fik en 4 rums Alu–tank på i alt 26,4 m3 monteret. De 2 midterste rum er med vakuum, så man har muligheden for at suge, hvis dette viser sig nødvendigt.  Der er central- smøring af bundventilerne, og luftbetjening af både VBG-trækket og sikkerhedsgelænderet på gangbroen. Blæsekonsollet er forsynet med tvangskøling, automatisk remstramning og er indbygget i markedets mest støjsvage kabinet.    
De 2 stk. 4-akslede fodertank-påhængsvogne på 40m3 er opdelt i 6 rum og udstyret med 9 tons BPW aksler, hvoraf den 3’ er liftaksel m/autodrop. Den har selvjusterende 2 ledet trykluft / tromle-bremser og 8 stk. 385/65 R22,5 dæk på stålfælge. Der er centralsmøring af bundventilerne, og luftbetjening af sikkerhedsgelænderet på gangbroen.

”Jeg tror efterhånden det er velkendt i fodertransport-branchen – at Jilko’s udløbskeglerne har den helt rette vinkling, hvilket bevirker at foder, mel m.m. render problemfrit ud. Selv i Norge med deres til tider ekstreme vintervejr, er det noget vi høster megen anderkendelse for”.  

Tankopbygningerne er solgt og leveret af Jilko’s Salgschef Peter Vad