Jilko delivers 7-axle tipper truck and trailer with suction / blowing system to hIMMERLANDS gROVVARE A/S

Jilko has delivered a 7-axle 3-way tipper truck and trailer with suction / blowing system to Himmerlands Grovvare A/S with improved capacity adjusted to the customers specific needs for a busy working day.

 

Himmerlands Grovvare A/S (HG) har fået leveret en Scania G480 euro 5,8X2*6 tippelads forvogn og 3 akslet tiphænger med suge/blæs fra Jilko, som har stået for hele opbygningen. Trækket er optimeret til de nye 7-akslede vægtgrænser på 54T, specifikt tilpasset HG’s behov, med bla. 28m3 rumfang på forvognen og 30m3 på hængeren - en forøgelse af nyttelasten, som er nutidens krav til en effektiv hverdag. Scania G480 er luftaffjedret med opticruise og leveret med Ecolution, Scania Active Prediction der forbedrer brændstoføkonomien med 10 %.

  

Kunden har valgt Holmes kompressor med lavt støjniveau, som yder optimalt både med korte og lange kornslanger, og kornslangerne er monteret med perrot-koblinger, som er handy i alt slags vejr. Forvognen har bla. fjernstyring af motor og indkobling af kraftudtag for blæserdrift, luftbetjent VBG-kobling,og venstre side på tippeladene er luftbetjent og fjernstyret fra førerkabinen.Hængeren har en undersænket forskydelig trækstang, BPW-aksler med liftaksel på 2. aksel med autodrop, EBS-E med RSS som modvirker vælteulykker og med indbygget vægtsystem. Begge lad har nyudviklede tømnings-snegle der sikrer effektiv tømning samt reducerer behovet for rengøring efter hver aflæsning, så chaufføren sparer en god del tid og besvær. 

 

”Jilko der er blevet styrket - som medlem af Novatech-gruppen, skal vokse og videreudvikle komplette specialløsninger indenfor tankvogne, tippelad, suge/blæse anlæg og krog/wirehejs, så vi altid er på forkant med udvikling og effektivisering af produkterne tilpasset de individuelle og specifikke kundeønsker” oplyser direktør Henrik Sakstrup.”


”Vi koncentrerer os om disse produkter for hele tiden at være forrest på området, og samtidig kunne levere en samlet fremtidssikret løsning, som gennem tæt samarbejde med kunden, svarer til kundens forventninger, og som ikke skal have vognen leveret og opbygget fra flere forskellige leverandører – kunden skal kun henvende sig ét sted og vi ordner alt fra A-Z startende med konstruktion osv., og denne grundholdning har skabt mange trofaste kunder gennem tiden” nævner Henrik Sakstrup


Jilko skal i år bl.a. levere tanke og tippelad til kunder som Hedegaard Agro, Danish Agro, Hornsyld Købmandsgaard samt DLG.