HMF og Jilko indgårsamarbejde som servicepartnere

HMF og Jilko indgår servicepartneraftale såbegge selskabers kunder får forbedret muligheder for servicering og reparationaf HMF og Jilko produkter – uanset hvornår og hvor i landet man befinder sig.

 

Mange års samarbejde er nu blevet styrket i ”after-sale”funktionen, således at HMF og Jilko produkter som kraner, wire/kroghejs, tippelad, tank og suge/blæs kan få landsdækkende, men lokal, servicering og reparation, også uden for normal arbejdstid, hvor der er tilkaldevagt.

 

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne markante forbedring, da det i dag er vigtigere end nogensinde, at materiellet holdes kørende, uanset hvor og hvornår, hvilket vi med dette samarbejde opnår med højt kvalificeret medarbejdere landet rundt inden for vores specialiserede produkter, og med et bagland som altid kan hjælpe til, både med know-how og specialiserede reservedele” udtrykker Peter Kristiansen, HMF salgschef og Henrik Sakstrup, Jilko direktør, samstemmende.HMF og Jilko udstiller begge på Transport 2013 i Herning d. 4. til 7. april 2013.