Jilko sold

THE Machine factory Jilko ApS in Aars has GOTTEN new owners. Director and owner of the factory Jilko aps, svend aage skjødt friis, has decided to sell the company to a new owner Novatech holding, WHO ALSO IN THE FUTURE WILL RUN the business from the same address. 


Press release from d. 1/5 2012


Maskinfabrikken Jilko ApS i Aars har fået nye ejere. Direktør og ejer af vognfabrikken Jilko ApS, Svend Aage Skjødt Friis har som led i generationsskifte, valgt at sælge selskabet til ny ejer Novatech Holding som også fremadrettet vil drive virksomheden fra samme adresse. Jilko har gennem årene leveret en række tankvognsløsninger til danske og skandinaviske kunder. I forbindelse med ejerskiftet tiltræder en ny administrerende direktør, Henrik Sakstrup som kommer fra et mindre dansk rederi, hvor han har haft det administrative ansvar for teknisk vedligehold mv. Svend Aage Friis fortsætter i Jilko sammen med den nye ledelse til årets udgang.

 

Novatech gruppen ejer i forvejen Maskinfabrikken Baastrup, som er landskendt for sine landbrugs og entreprenørvogne, ligesom gruppen i sig selv er stærkt specialiseret i fremstilling og salg af transport løsninger til skibsfart, havne og industri. Novatech har hovedsæde i Aalborg, men produktionen er lagt i den sydlige del af Polen, hvor der er beskæftiget godt 200 mand med stålproduktionen. “Købet af Jilko, skal ses som en del af en større vækstplan som gruppen arbejder på. Vi arbejder mest internationalt og her vil vi på sigt gerne tage Jilko med. Alene de ændringer der er i gang i østeuropa giver et potentiale der er interessant, specielt når vi er der i forvejen” siger ejer af gruppen Erik Knudsen.

 

Kontakter

Svend Aage Friis : direktion@jilko.com – telefon: 40 26 84 22
Erik Knudsen: ek@novatech.dk – telefon: 40 75 80 70