JILKO leverer 4-akslet Tip-påhængsvogn til KD Transport, Fur


Vognmandsfirmaet KD-Transport fra Fur, har lige fået leveret en ny 4-akslet tip-påhængsvogn fra Jilko i Aars. Totalvægten er på 36 ton og akseltrykket på 9 ton.


Den korntætte påhængsvogn rummer hele 36,5 m3, har en ladlængde på 8200 mm og en indvendig sidehøjde på 1800 mm. Venstre side kørselsretningen er 4-delt dobbelt svingbar, med kinnegripstolper og 600 mm oversider der kan slås både ud og ind – med mulighed for fastlåsning, når de er slået ind. Det er meget tidsbesparende, at man i perioder hvor der kun køres pallegods, BigBags o.l. – kan køre med oversiderne permanent slået ind og fastlåst. Bundpladen er i 3 mm rustfri stål. Mellem for- og bagaksler er der i begge sider - en alu-plade inddækning, som er ”bukket rundt” for at give stivhed. KD Transport - Billede 1-1200-W900

 
Ved bagtip udløses smækken med luftcylinder, mens sidefjælene i venstre side udløses manuelt. De 8 stk. 385/65 R22,5 dæk sidder på Alu-fælge. BPW-akslerne har skivebremser og den forreste i bagboogien er hævbar.

 
”Nu hvor vi får produceret hænger-chassiserne hos Novatech’s 350 mand store fabrik i Polen, og på Jilko selv står for, de ofte meget kundespecifikke opbygninger af selve lad’ene – mærker vi, at her har vi fat i noget der er attraktivt for kunderne, både kvalitets- og prismæssigt”, fortæller Salgschef Peter Vad”. (Novatech er Jilko’s moderselskab)


Påhængsvognen er solgt og leveret af Jilko’s Salgschef Peter Vad .

 

 KD Transport - Billede 3-1200-W900KD Transport - Billede 2-1200-W900