Overflytninger af Tippelad, Hejselad mm. - et JILKO speciale

 
For få dage siden rullede Ørsø Vognmandsforretnings nye 3-akslede Iveco forvogn ud fra Jilko’s værksted, med en ny Suge/blæs Tippelads-opbygning monteret.
Ja - sådan så det da i hvert tilfælde ud, men rent faktisk er der tale om en over-flytningsopgave, som Iveco Danmark (Jørgen Andreasen) bestilte Jilko til at udføre.

 

Pressemeddelelse d. 21-11-2014

 

I mange år har det som oftest været sådan, at når vognmanden købte ny lastbil, så skulle der også en ny opbygning til. Langt de fleste opbygninger er ikke i nærheden af at være slidt op, hvorfor det ofte for vognmanden, rent økonomisk set bedre kan betale sig at få lavet en overflytning.

Jilko er fuldbefarne i hydraulik, el, aluminium, rustfri / sortstål - har klippe og bukke maskiner, samt eget drejeværksted. ”Vi kan lave stort set alle type overflytningsopgaver, med de reparation og renoveringsopgaver der skal laves i forbindelse hermed. Det der er vigtigt er, at man med kunden får forventningsafstemt - hvad overflytningsopgaven består af” siger Jilko’s værkfører Lars Jepsen. ”Kunden må have tillid til at Jilko’ med sin mange år i branchen, ved hvad der evt. bør udskiftes af sliddele m.v., for at slutresultatet bliver det ønskede”, afslutter Lars Jepsen.
Jilko oplever også mange forespørgsler fra Norske kunder. Jilko henter bilerne i Hirtshals eller Frederikshavn, og med de mange færgeafgange er der ikke langt til Danmark.


Overflytningsopgaven er solgt og leveret af Jilko’s Finn Lund Pedersen & Peter Vad.

 

Her ses Jilko’s Salgschef Peter Vad - foran den leveringsklare Iveco

 
 Iveco - Ørsø billede 2_1200-W900Iveco - Ørsø billede 1_1200-W900

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iveco - Ørsø billede 3_1200-W900 Iveco - Ørsø billede 4_1200-W900