JILKO leverer endnu en 4-akslet Tripple Boogie Fodertankbil – til Røv Mølle, Norgesfor.

”I midten af 2010 fik vi leveret et Jilko Fodertank-påbygg, som på alle parametre har levet fuldt op til vores krav og forventninger”, fortæller Per Ivar Vikhagen, Driftsleder på Røv Mølle, Norgesfor. ”Det var derfor ganske naturligt for os, at få Jilko på besøg – når vi så, at vi trengte yderligere en fodertankbil”. ”I det store og hele skulle den opbygges som 2010 bilen, dog med lidt mindre totalvolumen og et rum færre i tanken. Efter det afholdte møde, fremsendte Jilko et tilbud - i henhold til det aftalte, og da det indholds- og prismæssigt var helt i orden, fik Jilko ordren på denne opgave”, afslutter Per Ivar Vikhagen.

rov_molle_1-W900

Det 4-akslede Tripple Boggie Scania chassis, fik en 5 rums Alu–tank på samlet 34 m3 monteret. De 2 forreste og 2 bagerste rum er hver på 6,5 m3 og det midterste på 8 m3. Mellem forakslen og forreste Boogie-aksel er der monteret et stort ”værktøjs-skab” BxHxD, 1700x1251x790/500mm med en skillevæg midt i. Dette skab er beregnet for – og har plads til 20 stk. fodersække str. 800x400x150mm. Lige bag den bagerste del af boogieskærm, i begge sider, er der placeret et værktøjsskab. Blæsekonsollet er et Holmes RBTM 613 med Jilko’s kendte og effektive firkantede lyddæmpere. Bundventilerne er forsynet med central- smøring.

rov_molle_2_1204x903-W900rov_molle_3_1204x903-W900

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Jeg tror efterhånden det er velkendt i fodertransport-branchen – at Jilko bare har de bedste patter, udtaler Salgschef Peter Vad, - ”udløbskeglerne som er deres rette betegnelse, har den helt rette vinkling, hvilket bevirker at foder, mel m.m. render problemfrit ud. Specielt i Norge med deres til tider ekstreme vintervejr, er det noget vi høster megen anderkendelse for”.

 

Tankopbygningerne er solgt og leveret af Jilko’s Salgschef Peter Vad