Jilko styrker salgsaktiviteten i Norge

Norsk Blåse Service i Levanger v/Stein Staberg, har indgået aftale vedr. salg af Jilko’s produkter i Norge. Jilko er kendt for sin ekspertise indenfor opbygninger af fodertankvogne, suge/blæse biler, hejs- og tippelad. Stein Staberg har mange års brancheerfaring med salg og servicering af disse produkter, og besidder en stor viden på området, så kunderne kan nu få den optimale rådgivning og vejledning om Jilko’s produkter, tilpasset kundernes individuelle behov og ønsker, lokalt i Norge.

 

Pressemeddelelse d. 10.12.2012Norsk_Blåse
 

”Vi har store forventninger til samarbejdet, nu hvor Stein Staberg kan have fuldt fokus på salget af Jilko’s produkter, samtidig med at de norske kunder er sikret optimal og lokal rådgivning ifm. køb af Jilko’s produkter, samt servicering og vedligehold heraf.” udtaler Jilko’s direktør Henrik Sakstrup.


 ”Jilkos som er blevet styrket som medlem af Novatech-gruppen, skal vokse og videreudvikle komplette specialløsninger inden for tankvogne, tippelad, suge/blæse anlæg og krog/wirehejs, så vi altid er på forkant med udvikling og effektivisering af produkterne tilpasset de individuelle og specifikke kundeønsker” oplyser direktør Henrik Sakstrup.”

 

”Vi koncentrerer os om disse produkter for hele tiden at være forrest på området, og samtidig kunne levere en samlet fremtidssikret løsning, som gennem tæt samarbejde med kunden, møder dennes forventninger. Jilko ordner alt fra A-Å, fra design til levering, og denne grundholdning har skabt mange trofaste kunder gennem tiden” nævner Henrik Sakstrup.

 

Med dette tiltag håber Jilko at de norske kunder vil benytte de muligheder og den direkte rådgivning Norsk Blåse Service kan levere, så kunden får den bedst mulige Jilko løsning ifm. en opbygning.