Jilko styrker service og reparationer i Norge

HBK Verdal AS i Verdal i det centrale Norge, har indgået aftale med Jilko vedr. servicering og reparation af deres produkter i Norge. Jilko er kendt for sin ekspertise indenfor opbygninger af fodertankvogne, suge/blæse biler, hejse- og tippelad. Karl Arne Lindsetmo og HBK har mange års erfaring med servicering af disse produkter, og besidder en stor viden på området, så kunderne får den optimale ”after sale” service og reparationer af Jilko’s produkter.

 

Pressemeddelelse d. 22.02.2013logo hbk
 

”Vi glæder os til dette styrket samarbejde, som sikre, at vores kunder i området får en højt kvalificeret servicering og vedligehold af Jilko’s produkter, samt hurtig adgang til reservedele.” udtaler Jilko’s direktør Henrik Sakstrup.
 

”Jilko, der er blevet styrket som medlem af Novatech-gruppen, skal vokse og videreudvikle komplette specialløsninger inden for tankvogne, tippelad, suge/blæse anlæg og krog/wirehejs, så vi altid er på forkant med udvikling og effektivisering af produkterne - tilpasset de individuelle og specifikke kundeønsker” oplyser direktør Henrik Sakstrup.”

 

”Vi koncentrerer os om disse produkter for hele tiden at være forrest på området, og samtidig kunne levere en samlet fremtidssikret løsning, som gennem tæt samarbejde med kunden, møder dennes forventninger. Jilko ordner alt fra A-Å, fra design til levering, og denne grundholdning har givet mange trofaste kunder gennem tiden” nævner Henrik Sakstrup.

 

Når produktet er leveret, er det vigtigt at kunden bliver godt hjulpet med service og reparationer, så materiellet holdes kørende. Derfor er denne aftale med HBK et vigtigt skridt.

 

Norsk_BlåseJilko har tidligere indgået aftale om salg af Jilko’s produkter i Norge med Norsk Blåse Service. Med dette tiltag håber Jilko at de norske kunder vil benytte de muligheder Jilko hermed har skabt med den direkte rådgivning ifm. køb af nye produkter gennem Norsk Blåse Service, og HBK’s servicering i det centrale Norge.